-
×
Patatesli Turtellini Gül Mantı
İster Haşla İster Kızart Ye!
İçindekiler:
Tip 1 un, patates, su, yemeklik tuz,
karabiber, pul biber, reyhan.
Hazırlanışı:
Haşlama:
Önceden kaynayan bol suya isteğe göre yemeklik
tuz ekiniz. Daha sonra çözülmesini beklemeden mantıyı ekleyiniz, yaklaşık 10-12
dakika pişiriniz. Pişme kıvamına bakıp mantıları bir süzgeç yardımı ile
süzünüz. İsteğe göre üzerine tereyağı, yoğurt ve sos ilave edip servis ediniz.
Kızartma:
Dondurucudan çıkardığınız mantıları 20
dakika oda sıcaklığında beklettikten sonra kızgın yağda kızartarak servis
ediniz.
Uyarı!
Ürün çözüldükten sonra tekrar
dondurulmamalıdır.