-
×
Etli Yaprak Sarma
İçindekiler:
Dana kıyma, haşlanmış üzüm yaprağı, pirinç, bulgur,
yemeklik tuz, karabiber pul biber, reyhan, kuru soğan biber salçası, domates
salçası.
Hazırlanışı:
65gr. tereyağını, 1 yemek kaşığı salça ile birlikte
düdüklü tencerede kavurunuz. Daha sonra dolmaları tencereye diziniz. Üzerine 1
su bardağı (yaklaşık 200 ml.) su ekleyip kapağı kapatınız. Tencere, buharını
verdikten sonra 10 dakika boyunca kısık ateşte pişirip, pişme kıvamına bakıp
servis ediniz. Düdüklü tencereniz yok
ise normal tencerede 60-75 dakika pişiriniz.
Uyarı!
Ürün çözüldükten sonra tekrar dondurulmamalıdır.
İzle Hazırla: