-
×
İçli Köfte
İçindekiler:
Dana kıyma, köftelik bulgur, irmik, biber salçası, yumurta,
kuru soğan, yemeklik tuz, karabiber, pul biber.
Hazırlanışı:
Kızartma:
Dondurucudan çıkardığınız içli köfteleri oda
sıcaklığında 1 saat bekletiniz. Sonra çözülen içliköftelerin yüzeyinde oluşan
çatlakları hafif ıslak elle kapatınız. Kızgın bol sıvı yağda, kısık ateşte
kızartınız. Pişirirken kaşığın arka kısmıyla çeviriniz.
Haşlama:
Dondurucudan çıkardığınız içli köfteleri oda
sıcaklığında beklettikten sonra kaynayan suya isteğe göre yemeklik tuz ekleyip 6-7
dakika haşlayınız.
İsteğe göre üzerine tereyağı ve sos döküp servis
ediniz.
Uyarı!
Ürün çözüldükten sonra tekrar dondurulmamalıdır.